FAQ | Szukaj | Użytkownicy | Rejestracja | Profil | Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

JVC GZ-HD7 czy Panasonic HDC SD1? A może Sony HDR SR1?

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum CHIP FOTO-VIDEO digital Strona Główna -> Sprzęt
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
dartef

PostWysłany: Pią Wrz 21, 2007 4:48 pm    Temat postu: JVC GZ-HD7 czy Panasonic HDC SD1? A może Sony HDR SR1? Odpowiedz z cytatem

Chcę zakupić kamerkę i teraz zastanawiam się jaką. Czy ktoś może coś mi doradzić? Czy są jakieś testy? Poczytałem sobie trochę o Panasonic HDC SD1 i okazało sie że ma niezłą optykę i nagrywa niezły obraz, jednak nagrywa go w jakimś dziwnym formacie, którego nie można odtwarzać w odtwarzaczach DVD, tylko na komputerze Sad ponadto akumulator wytrzymuje około 20 min nagrywania. Natomiast JVC GZ-HD7 ma jasny obiektyw, nagrywa w Full HD ale zamontowano jej nieefektywną stabilizację obrazu. A przy okazji wyszukiwania informacji na temat tych kamer natknąłem się na niezłe recenzje Sony HDR SR1. Co wybrać?
POMOCY!!!! Shocked
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
otoskop1

PostWysłany: Pią Lip 18, 2008 5:52 pm    Temat postu: Re: JVC GZ-HD7 czy Panasonic HDC SD1? A może Sony HDR SR1? Odpowiedz z cytatem

dartef napisał:
Chcę zakupić kamerkę i teraz zastanawiam się jaką. Czy ktoś może coś mi doradzić? Czy są jakieś testy? Poczytałem sobie trochę o Panasonic HDC SD1 i okazało sie że ma niezłą optykę i nagrywa niezły obraz, jednak nagrywa go w jakimś dziwnym formacie, którego nie można odtwarzać w odtwarzaczach DVD, tylko na komputerze Sad ponadto akumulator wytrzymuje około 20 min nagrywania. Natomiast JVC GZ-HD7 ma jasny obiektyw, nagrywa w Full HD ale zamontowano jej nieefektywną stabilizację obrazu. A przy okazji wyszukiwania informacji na temat tych kamer natknąłem się na niezłe recenzje Sony HDR SR1. Co wybrać?
POMOCY!!!! Shocked
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum CHIP FOTO-VIDEO digital Strona Główna -> Sprzęt Wszystkie czasy w strefie GMT
Strona 1 z 1

Skocz do: